preload button hover image:
HomeSearchRankingsStatisticsAboutContact
Current Time: Oct 21, 2018, 01:33:19 am
 Mount&Blade Repository
      
Registration is not required to download. However, it will allow you to vote, comment, and request upload access. Forgot your password?
User Name Group Member Since File Listings Comments
THEDARKONE Regular User Jan 26, 2010, 03:33:46 am 0 17
Comments
IP: logged
 Native Expansion for Warband (v 1.0)  » posted under Native Expansion for Warband on Sep 06, 2011, 06:18:09 am
I CANT FIND THE REBEL CAMP!
plz some1 help me, i cant find the rebel camp in the nord lands. Where could it be? i cant find it for shiz niz.
IP: logged
 Re: 1755 Old Frontier.rar (v v. 1.1)  » posted under 1755 OLD FRONTIER V. 3.2 on Dec 18, 2010, 01:02:01 am
Maksim125 wrote:
Is it just me or the towns are named weirdly, like in codes like Town_1 and something else, and lords are named kingdom_2_noble_something else to. is there a patch I missed?

yea i think it is like that at the moment.
IP: logged
 Re: 1755 Old Frontier.rar (v v. 1.1)  » posted under 1755 OLD FRONTIER V. 3.2 on Dec 15, 2010, 08:25:02 pm
GABRILDURO wrote:
THEDARKONE wrote:
i get an error saying get_object failed for body: bo_arena_block_j_a during the loading screen, i also get get 4 warnings about some host map thing i dont know. Do i have to re download this or what?i really want to play it
ciao, just update to warband v 1.134

TYTYTYTYT it worked and great mod, the ingens and french are the best.

Also how do i get my men to line up in a horizontal line not landscape (what ever the lines are called lol) because i wont to record some gameplay but i dont want my men running a round like headless chooks or shooting in a weird line.
comment last edited by THEDARKONE on Dec 15, 2010, 08:27:28 pm
IP: logged
 1755 Old Frontier.rar (v v. 1.1)  » posted under 1755 OLD FRONTIER V. 3.2 on Dec 15, 2010, 04:12:28 am
i get an error saying get_object failed for body: bo_arena_block_j_a during the loading screen, i also get get 4 warnings about some host map thing i dont know. Do i have to re download this or what?
i really want to play it
IP: logged
 The More, The Merrier! (v Release 2)  » posted under The More, The Merrier! on Sep 26, 2010, 10:10:14 pm
you also need to add the auto recruit in it.


THEDARKONE wrote:
I have also noticed a lot of textures missing in the armors, when you are looking at certain angles you can see black blobs on diffrent armors and also, how do you recruite bandits into your armys?

textures missins - you had problem when you unrar. Try again, plz.
Recruite bandits - you have be bad boy (negative honour) and help them

[/quote]

Thank you, its working fine now.
THEDARKONE wrote:
idibil wrote:
THEDARKONE wrote:
I get an RGL error saying get_object failed for mesh: prt_mesh_yrellow_leaf_a. I am using patch 1.127 and i dont know what i can do to fix it, please help me.

"It is polish landscapes problem. Have you download recent PL version for brytenwalda?
http://www.mbrepository.com/file.php?id=2140

Problem is fix here, or it should."

i think its because im not up to date because i read on some other mod some other guy had the same problem and was told to update to 1.131 or something, i will try your sugestion 1st.
I downloaded the file and it works now :green: and may i add, this is the best mod yet to come (i play alot of mods) good job, and you respond fast aswell.

I have also noticed a lot of textures missing in the armors, when you are looking at certain angles you can see black blobs on diffrent armors and also, how do you recruite bandits into your armys?
comment last edited by THEDARKONE on Sep 05, 2010, 10:35:37 pm
idibil wrote:
THEDARKONE wrote:
I get an RGL error saying get_object failed for mesh: prt_mesh_yrellow_leaf_a. I am using patch 1.127 and i dont know what i can do to fix it, please help me.

"It is polish landscapes problem. Have you download recent PL version for brytenwalda?
http://www.mbrepository.com/file.php?id=2140

Problem is fix here, or it should."

i think its because im not up to date because i read on some other mod some other guy had the same problem and was told to update to 1.131 or something, i will try your sugestion 1st.
I get an RGL error saying get_object failed for mesh: prt_mesh_yrellow_leaf_a. I am using patch 1.127 and i dont know what i can do to fix it, please help me.
IP: logged
 Blood and Steel 1.151 (v 1.151)  » posted under Blood and Steel 1.251 on Aug 29, 2010, 05:40:02 am
I have a couple of realisitic/other changes that you should make if you wont to make it more realistic.


1) cammles should be slower because they cant run as fast as horses.

2) if it is possible (which i dont think it is and i also think this is a dumb one to add) cammles should make horses scared (because of there smell) and make cav waver more often)

3) if you do add more mercanerys you should make more heavy cav for swaidia.

i know theres alot of spelling errors but the spell cheaker wont work for me :(
comment last edited by THEDARKONE on Aug 29, 2010, 05:40:39 am
sstalia wrote:
THEDARKONE wrote:
found a bug, i cant talk to the guild master in any of the capitals, i think it might be my files though, also it comes up with red writing when i click on "meet guild master"
Yea I got that one two. I used morgh's tweak MB utility to add that feature, apparently something in my scripting doesnt jive with the utility. I'll work on it for the nest release.

awesome cant wait, until then i think i might have a couple of theses :pint: :green:
IP: logged
 Sword Song (WarBand) 9th Century En (v 0.9)  » posted under Sword Song (WarBand) 9th Century England on Jun 01, 2010, 03:07:24 am
found a bug, i cant talk to the guild master in any of the capitals, i think it might be my files though, also it comes up with red writing when i click on "meet guild master"
comment last edited by THEDARKONE on Jun 01, 2010, 03:09:52 am
IP: logged
 Sword Song (WarBand) 9th Century En (v 0.9)  » posted under Sword Song (WarBand) 9th Century England on Jun 01, 2010, 02:12:24 am
this mod is AWESOME!!!!!!!!!!!!!!
:pint: mate
IP: logged
 Re: WWII:China Battlefield (v Feb 04 updated)  » posted under WWII:China Battlefield on Feb 05, 2010, 02:12:16 pm
Akselst wrote:
Someone should make a "sticky" topic, with a tutorial on how to install any kind of mods (zip or rar filed, with installation file ETC.), so this kind of questions never apears again. Way too many ask for installation help everywhere, and it's inefective to answer them one by one.

Great mod by the way, Bernie. Just downloading the newest version now. I'm really excited! Oh, and have someone help you rewrite the introduction, because the grammar is terrible. ;-)

i think they are tutorials but there not stickies.
IP: logged
 Re: WWII:China Battlefield (v 2nd Test Version)  » posted under WWII:China Battlefield on Feb 03, 2010, 11:12:06 pm
Glad to help. William is making a great mod, and the more he has playing his mod, the more it can improve.
comment last edited by THEDARKONE on Feb 03, 2010, 11:12:47 pm
IP: logged
 Re: WWII:China Battlefield (v 2nd Test Version)  » posted under WWII:China Battlefield on Jan 31, 2010, 05:47:02 am
commander554 wrote:
can somone really teach me how to download and play this???


i downloaded it to my mount and blade modules and there everything shows up and theres 6 folders titled:
music,languages,reource,sceneobj,sounds, and textures



can somone please tell me what to do? thanks :-P


ps can somone tell me what a winzap is?

you have to download winrar from there site, there is a trial for 40 days but after the 40 days all it will do is bug you about buying but you dont have to do it any way, when you have got it on your desktop it should look like 3 books with a belt thing on them, send your files to winrar or if they are automatically placed there (when you download a winzip and i think similar ones it will automatically open the folder in winrar) click extract and place them in your modules file.
comment last edited by THEDARKONE on Jan 31, 2010, 05:48:07 am
IP: logged
 Re: WWII:China Battlefield (v 2nd Test Version)  » posted under WWII:China Battlefield on Jan 26, 2010, 03:40:46 am
Bill42 wrote:
I'm trying to download but when i extract into mods it doesnt show up in the start menu. :?:
i know im a fare bit late lol but what i did to a mod that, that happen to was i coped or extracted it (i coped it because i dint mean to do this lol) it from winzip into a folder then coped the folder in my modules.

hope i help any one.
HomeSearchRankingsStatisticsAboutContact

Hosted by Hypernia.
Website © 2018 FenriSoft. The core site script is PHCDownload (© 2005-2018).