preload button hover image:
HomeSearchRankingsStatisticsAboutContact
Current Time: Sep 23, 2018, 01:12:58 pm
 Mount&Blade Repository » Mods » Large » 12th_Century_mod.7z
      
Registration is not required to download. However, it will allow you to vote, comment, and request upload access. Forgot your password?
View this file on the M&B NexusFile Listing: 12th_Century_mod.7z
Last Updated: Jul 11, 2010, 03:56:28 am
First Created: Mar 13, 2010, 03:30:50 am
File version: 1.1
For M&B version: 1.010/1.011
Downloads: 2,285 (3,353) Size: 34.04 MB
Views: 12,944 (19,000) Type: 7Z
Rating (0 votes): Unrated
Description
Version 1.1
Changelog:
New units for village defenders and caravans.
New items, renamed some of the old items to make them fit into the time period, replaced Khergit arrows with Cheap arrows.
Faction units are now more balanced.
Some other changes which I can't remember :-)

If you find any problems please post a comment on here so that i can fix it.
It is set around the 12th century in the north-east of main land europe.

Factions:
Holy Roman Empire
Bohemia
Poland
Hungary
Denmark

Sorry for any historical mistakes but i tried to make it as accurate as possible.
Enjoy

Edit: Please copy the contents of the mods music folder into the main music folder (where you find mount&blade.exe) for the music to work.

Edit: I have re-uploaded it with some changes, make sure you are running 1.011 not 1.010
Commands
More From This Author
Comments
IP: logged
 12th_Century_mod.7z (v 1.0)  » posted by jano76 on Mar 13, 2010, 04:55:17 am
Does not load,i get an rgl error while starting ...
IP: logged
 12th_Century_mod.7z (v 1.0)  » posted by Wll10441 on Mar 13, 2010, 12:50:15 pm
lol, roblems
IP: logged
 12th_Century_mod.7z (v 1.0)  » posted by Pertwee on Mar 13, 2010, 12:55:26 pm
:lol: i didn't actually see tht one :lol:
IP: logged
 12th_Century_mod.7z (v 1.0)  » posted by jano76 on Mar 13, 2010, 02:56:49 pm
Redownloaded ,reinstalled and i still get an rgl on startup
:-D
IP: logged
 12th_Century_mod.7z (v 1.0)  » posted by Lokuul on Mar 14, 2010, 06:40:58 am
So..... this takes place in the 1100's? or the 1200's?
comment last edited by Lokuul on Mar 14, 2010, 06:42:03 am
IP: logged
 12th_Century_mod.7z (v 1.0)  » posted by Pertwee on Mar 14, 2010, 06:42:01 am
did you replace the mod folder or deleted the mod folder then put the new one in?
IP: logged
 12th_Century_mod.7z (v 1.0)  » posted by Pertwee on Mar 14, 2010, 06:44:18 am
It is in between 1101-1200 but i found out that i made a few mistakes with kings etc
IP: logged
 12th_Century_mod.7z (v 1.0)  » posted by jano76 on Mar 14, 2010, 06:47:38 am
I deleted the whole thing and puted a new one in ...
IP: logged
 Re: 12th_Century_mod.7z (v 1.0)  » posted by RDR94 on Mar 14, 2010, 12:00:30 pm
jano76 wrote:
Redownloaded ,reinstalled and i still get an rgl on startup
:-D
you hv to google "m&b v.011 patch" and download the file from the talewords forum, install and then voila! :green:
i had the exact same problem with star wars problem and managed to fix it that way
HomeSearchRankingsStatisticsAboutContact

Hosted by Hypernia.
Website © 2018 FenriSoft. The core site script is PHCDownload (© 2005-2018).